Ochrana osobních údajů – cookies

Správce

Správcem webových stránek je společnost Trusted Network Solutions, a. s., Žižkova 600, 664 01 Bílovice nad Svitavou, Česká republika, IČO 26239701, DIČ CZ26239701, společnost zapsána v obchodním rejstříku v Brně, spisová značka
B 3536.

Co jsou cookies

Jako cookies se označují malé soubory dat, které server pošle prohlížeči a ten jej uloží na počítači uživatele. Soubory cookies jsou standardní funkcí většiny webových aplikací a zajišťují funkčnost a často zlepšení výkonu online služeb, jakož i poskytování informací majitelům těchto online služeb o vašem prohlížení. Cookies běžně slouží k rozlišování jednotlivých uživatelů, neboť se do nich ukládají uživatelské předvolby apod., a zjednodušují tak používání webových stránek. Ukládání souborů cookies může subjekt údajů sám upravit v nastaveních webového prohlížeče. Subjekt údajů může dále existující soubory cookies vymazat, případně zakázat ukládání cookies třetích stran.

Rozsah a účel zpracovaných cookies

Technické a funkční soubory cookies

Některé soubory cookies zajišťují, že určité části webu fungují správně a vaše uživatelské preference zůstávají známé. Umístěním funkčních souborů cookies usnadňujeme návštěvu našich webových stránek. Tyto cookies jsou nezbytné pro správné fungování stránek. Při jejich zakázání v prohlížeči nemusejí stránky následně technicky fungovat správně.

Statistické cookies

Statistické soubory cookies využíváme k optimalizaci webových stránek pro naše uživatele. Díky těmto statistickým cookies získáváme přehled o jejich používání. Díky nim vidíme, jaký obsah vás zajímá a můžeme tak web dál vylepšovat. Využíváme pouze analytické cookies pro měření a analýzu návštěvnosti, které pro nás zpracovává společnost Google LLC. Analytické cookies nám pomáhají sledovat údaje o používání webových stránek, jako jsou informace kolik uživatelů navštívilo jednotlivé stránky, v jakém čase a jak mezi stránkami přecházeli. Cookies identifikují uživatele unikátním číslem, a to pouze z toho důvodu, aby bylo možné spojit přístupy na jednotlivé stránky, které provedl konkrétní uživatel.

Tyto cookies jsou zpracovány pouze pro statistické účely naším zpracovatelem, nám nejsou předávány žádné informace o vašem konkrétním chování. Mezi zpracovávanými údaji jsou také informace o používaném počítači a prohlížeči, doméně a poskytovateli internetového připojení. Statistické cookies určené k měření návštěvnosti budou použity pouze pokud k tomu udělíte souhlas. Žádáme vás o povolení k ukládání statistických souborů cookies. Nastavení cookies

Souhlas

Když poprvé navštívíte náš web, ukážeme vám vyskakovací okno s vysvětlením o cookies, které používáme. Do doby udělení vašeho souhlasu jsou používány pouze technické a funkční cookies, které jsou nezbytné pro správné fungování našich webových stránek. Vybráním položky „Pouze nezbytné cookies“ zůstane tento stav zachován.
Statistické cookies určené k optimalizaci a měření návštěvnosti budou použity pouze pokud k tomu udělíte souhlas vybráním položky „Přijmout vše“. Tím vyjadřujete svůj souhlas s používáním všech kategorií souborů cookies, které používáme, a které jsou uvedeny v těchto informacích o cookies. Pomocí položky „Nastavení cookies“ můžete svůj souhlas, k používaným cookies, udělit jednotlivě.

Vaše práva

Pokud jde o vaše osobní údaje, máte následující práva:

• Máte právo vědět: Proč jsou vaše osobní údaje potřebné, co se s nimi stane a jak dlouho budou uchovány.

• Právo na přístup: Máte právo na přístup k vašim osobním údajům, které jsou nám známy.

• Právo na opravu: Máte právo doplnit, opravit, odstranit nebo zablokovat vaše osobní údaje, kdykoli budete chtít.

• Pokud nám udělíte souhlas se zpracováním vašich údajů, máte právo tento souhlas odvolat a nechat vaše osobní údaje smazat.

• Právo na přenos vašich údajů: Máte právo vyžádat si od správce všechny vaše osobní údaje a v celém rozsahu je předat jinému správci.

• Právo na námitku: proti zpracování vašich údajů můžete namítat i v případě, že osobní údaje jsou zpracovány za účelem oprávněného zájmu správce.

 

Pro uplatnění těchto práv nás prosím kontaktujte. Kontaktní údaje najdete ve spodní části těchto informací o používání souborů cookies. Máte-li stížnost na to, jak nakládáme s vašimi údaji, nejdříve nás prosím se svou námitkou kontaktujte.
Máte ale také právo podat stížnost dozorovému orgánu, který pro Českou republiku představuje Úřad pro ochranu osobních údajů (adresa: Pplk. Sochora 27, 170 00 Praha 7, telefon: +420 234 665 111, e-mail: posta@uoou.cz).

Kontaktní údaje

V případě dotazů ohledně zásad týkajících se souborů cookies a zpracovávaných osobních údajů nás prosím kontaktujte pomocí kontaktních údajů:

 

Trusted Network Solutions, a. s.
Žižkova 600, 664 01 Bílovice nad Svitavou
Česká republika
Telefon: +420 545 423 160
E-mail: info@remove-this.tns.cz